Witamy!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Moja ksywka: Jora Calltrise
Z jakiego jestem miasta: Wrocław
Ulubiony bohater: Kageyama Tobio
Ulubiony pairing: KageHina
Ulubiony cytat: "With me here, you're invincible!"
Coś o mnie: Jestem prezesem (prezesówną!) firmy Natsumi, więc od czasu do czasu możecie się tutaj natknąć na jakieś reklamy z mojego sklepu ;)
Oprócz prowadzenia tego niewielkiego biznesu, większość mojego czasu pochłaniają studia i podróże. Uwielbiam języki obce, a zwłaszcza japoński. Mam przedziwny nawyk kolekcjonowania ulotek z kina. W godzinach pracy pochłaniam ogromne ilości Coca Coli. Gdy trafi mi się trochę wolnego czasu, uprawiam sport. Największą słabość mam do siatkówki (udało mi się nawet zdobyć uprawnienia instruktorskie!), ale lubię też pływanie, tenis i jazdę na rowerze.
Pewnie za jakiś czas, dowiecie się o mnie znacznie więcej ;)
W wolnym czasie zapraszam na stronę www.natsumimanga.com
I was yours, when you told me, you shipped Kagehina...
Ejołka! Pierwszy raz na forum, stresior. Znam panią wyżej ^ i dlatego tu jestę.
Miszczu braku poprawności językowej, fan tak zwanego engrisza *czytaj polski i angielski* Powodzenia jak się rozczytasz.
Zwę się Wirrus, nie zarażam.
*Boże jaki rak*
Pogadaj a poznasz
Serio jestem kobietą więc mi się wszystko często zmienia, ale z założenia kocham to co ładne
Pozdrawiam i zapraszam nawet w braku wolnego czasu: http://www.natsumimanga.com/
Hey Joł Eloł!
Hey ~ hey~ hey~ !
Miło was wszystkich poznać ^ ^
moja ksywka : arekusu (portale społecznościowe) lub ayu (pseudonim artystyczny)
z jakiego jestem miasta : Warszawa
ulubiony bohater: Bokuto Koutarou
ulubiony pairing : kagehina ~ i jeszcze bokuaka
ulubiony cytat : "It's a matter of whether 'that moment' exists for you or not...If you experience that moment, it'll really get you hooked on volleyball..."
~ Bokuto Koutarou
ulubione danie : szarlotka
znak z zodiaku : Rak
Coś o Mnie : Jestem świeżoupieczoną studentką ~ w wolnym czasie lubię słuchać muzyki, rysować (bazgrolić) i szkuać ładnych artów i obrazków w necie (szczególnie z Haikyuu!!). Oprócz tego trenuję sztuki walki, ale też bardzo lubię uprawiać sport - siatkówka i różnego typu sporty zespołowe~
Ohoho ~ jeszcze raz witajcie ^ ^
"What will happen in the future and whether or not you can win the next match... for once, none of that matters. Crushing the guys in front of you, and the amazing feeling of having shown 120% of your strength, are everything.
~Bokuto Koutarou
Witam o tak późnej, nocnej porze. Forum znalazłam przypadkiem i postanowiłam dołączyć. Kultura mi podpowiada, że należy się przedstawić i tak zrobię.
Moja ksywka: Fata, Facior, Facisz lub Marta. Do wyboru
Z jakiego jestem miasta: Wrocław
Ulubiony bohater: Sugawara Koushi
Ulubiony paring: W sumie ciężko powiedzieć...
Coś o mnie: Hej, siema jestem Marta. Mieszkam we Wrocławiu i lat mam 18. Obecnie uczęszczam do trzeciej klasy liceum. Jestem osobą trochu nieśmiałą, ale lubiącą poznawać nowych ludzi. Taka dziwna mieszana we mnie siedzi. Czasem wesoła, czasem nie. Nie lubię kłótni, jestem bardzo wrażliwa. Wydaje mi się, że za bardzo. Jestem osobą lubiącą czystość. Nie znoszę brudu, fuj. Boję się pająków i wszelkiej maści robactwa. Kocham koty, psy również. Moją ulubioną rasą kota jest maine coon, a psa mops (taakie śliczne *_*). Lubię rysować, chociaż coraz rzadziej to robię. Lenistwo, szkoła i te sprawy. Oglądam anime i rzadziej czytam mangi. Poza tym lubię uczyć się języków obcych. Obecnie uczę się angielskiego, niemieckiego (choć za niemieckim nie przepadam). Nie leży mi ten język (powiedziała ta, która jest w klasie o profilu germanisty :v). I niedawno zaczęłam naukę języka rosyjskiego, który bardzo mi się podoba. W przyszłości chciałabym poznać wiele innych języków np. włoski, francuski, arabski, japoński, koreański. Wiem, wiem wysokie stawiam sobie wymagania, ale kto powiedział, że jest to niemożliwe? Gdy byłam młodsza chorowałam na białaczkę, jednak wyzdrowiałam i teraz jest wszystko ok. No może nie całkiem, bo mam cukrzycę typu B, ale nie jest bardzo zaawansowana. Tak więc pozostaje mi cieszyć się tym jak jest i tak robię! Jestem trochę inna od większości moich rówieśników. Człowiek ze mnie taki, który nie lubi imprezować. Preferuję spokojną egzystencję. Dla mnie perfekcyjnie spędzony wieczorny weekend to ciepła herbatka, albo kawa, koc i rysowanie, słuchanie muzyki lub oglądanie czegoś. Nie mam zielonego pojęcia co mogłabym jeszcze napisać. Tak więc chyba nadszedł koniec mojej wyczerpującej wypowiedzi o sobie.
Dziękuję za uwagę i oddaję głos do studia.
Yo.
Z jakiego miasta jestem: okolice dalsze Lublina.
Ulubiony ship: każdy, serio. Shippuję wszystko co się rusza. A to co się nie rusza też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ulubiony bohater: a czy matka może powiedzieć, które dziecko kocha bardziej?
Dewiza życiowa: ,,You've should come to Shiratorizawa".
Coś o mnie:
~Kocham kochać innych ludzi, kocham im pomagać, kocham z nimi przebywać, kocham ich dowartościowywać. No po prostu kocham.
~Bardzo tolerancyjny, pokojowy człowiek. Peace, love and rock'n'roll ✌️
~Co kocham: jedzenie, fanficki, czarny humor, Arthura Schopenhauera, shippować wszystkich ze wszystkimi i wszystko inne też.
~Jeśli w życiu mi nie wyjdzie, planuję rzucić wszystko i zostać wieszczem narodowym.
~Nie potrafię pisać normalnych opisów o sobie, so sad.
Moja ksywka:
Ara, Arcia
Z jakiego jestem miasta:
Zakopane
Ulubiony bohater:
Da się mieć tylko jednego? D: Jak?!
Ulubiony pairing:
IwaOi
Ulubiony cytat:
"Today might be the chance to grasp the chance to let your talent bloom. Maybe tomorrow, the day after, or next year... Maybe even when you're thirty. I'm not sure if physique has anything to do with it, but if you think that it will never come, it probably never will."
Coś o mnie:
W tym roku skończyłam technikum weterynaryjne i zaczęłam stałą pracę w sklepie zoologicznym (hehe prawie w zawodzie...). Jeżdżę konno, czytam książki i fanficki, piszę książki i fanficki, a przynajmniej próbuję. Poza tym uwielbiam anime i interesuję się kulturą japońską, liczę, że w tym roku nareszcie zapiszę się na kurs tegoż języka. Zdarzy mi się zmontować jakiś AMV lub SMV, a skoro o tych music video jesteśmy, to większość mojego życia jest nakręcana muzyką, która towarzyszy mi przez znaczną część dnia. W bardziej wieczorowych porach zdarza mi się błądzić po tych ciemnych zakamarkach internetu i znajdować takie shipy jak Hinata x Ukai (po jakiemu to ktoś wymyślił, nie mam pojęcia). Aha i bywa, że wymsknie mi się jakieś brzydkie słowo, za co z góry wszystkich proszę o wybaczenie
Strony: 1